IMPORTANT ANNOUNCEMENT:
ALL BAN APPEALS HAVE BEEN MOVED TO https://discord.gg/YseSNsz6vm
Ban appeals posted on this forum/website will be disregarded from now on. Thank you!

Dutch - Nederlands - Regels

Locked
User avatar
Goker
Posts: 178
Joined: Thu Aug 22, 2019 5:00 pm

Dutch - Nederlands - Regels

Post by Goker » Mon Apr 19, 2021 12:55 pm

Vertaald door: Aaron The Dutchman
Translated by: Aaron The Dutchman


Sectie A | Matigingen

A1. Staf heeft het laatste woord.


Als een staf lid zijn/haar besluit over een situatie heeft geuit is dit besluitend. Hierover is niet langer te debatteren en reguliere gebruikers zouden moeten stoppen met het discussiëren over het voorval in publieke kanalen.

A1-1. Als een staf lid u vraagt uw gedrag te veranderen wordt er geacht dat u hiernaar luistert en doet wat ze vragen.

A1-2. Indien u denkt dat een staf-lid zijn/haar krachten misbruikt, haal adem en stuur een privé-bericht naar een administrator waarin u het probleem uitlegd.

**A1-3. Vader/Moeder rol, u moet het besluit van een staf lid respecteren. U kunt een sanctie krijgen indien u naar een ander staf-lid gaat om een ander vonnis te halen. Uitgezonderd is wanneer u staf misbruik wilt melden.

Wees alstublieft beleefd wanneer u omgaat met staf-leden, zelfs al ben u het niet met hun mening eens. Ik beloof dat wij u willen helpen (behalve als u hier bent om regels te breken!). Het maakt de situatie een stuk makkelijker als iedereen volwassen reageert. Staf zijn mensen! Behandel ze met de vriendelijkheid die u elk ander zou geven.

A2. Vang-Allemaal


We reserveren het recht om problematische gebruikers te blokkeren van de server. Dit betekend, als een gebruiker kwaadaardig is en de wellzijn van de server of haar gebruikers bedreigd, de staf kan beslissen om deze te verbannen.

A3. Foute Rapportages

Wanneer u iemand's gebruikersnaam aan de staf-leden geeft, omdat u denkt dat de gebruiker regels heeft gebroken, heet dit een rapport. u zou 100% zeker moeten zijn dat ze regels breken voordat u de staf contacteerd. Als u liegt wanneer u iemand rapporteerd of staf hun tijd verdoet zult u hiervoor passend gestraft worden.

Sectie B | Gedrag

B1. Overlast

(Moedwillige) Overlast is verboden. Wees respectvol naar andere gebruikers op de server, val hun niet aan en maak ze niet oncomfortabel. Als een gebruiker of meerdere gebruikers zich uncomfortabel voelen bij wat u doet of zegt zou u moeten stoppen.

B1-1. Haatspraak is verboden. Een groep aanvallen puur gebaseerd op hun identiteit is niet toegestaan.

B1-2. Het gebruik van smed/smaad is verboden. Het maakt niet uit in welke context, we willen gebruikers van alle achtergronden zich comfortabel laten voelen op de server, dus het gebruik van smed/smaad is niet toegestaan.

Zelfs als u van mening bent dat u permissie hebt smed/smaad te gebruiken, op deze server heb u dat niet. Het gebruik van smed/smaad zorgt ervoor dat gebruikers zich oncomfortabel en ongewild voelen, ook creeërt het een giftige omgeving.

B1-3. Het gebruik van, in een redelijk geïnterpreteerde negatieve connotatie, woorden of termen geassocieerd met een persoon's leeftijd, ras, geslacht, gender identiteit, nationaal origine, handicap, sexuele orientatie, ethnisch origine, religie of geloof.

In simpele termen, dit betekend dat u geen woorden zou moeten gebruiken welke een groep mensen negatief zouden kunnen discrimineren. Het kan anderen beledigen en het is het best om aan de veilige kant te blijven.

B1-4. Serieuze gevallen van overlast zijn verboden en kunnen mogelijk meteen verbannen worden. Afpersing, chantage, persoonlijke informatie vrijgeven, intimidatie en griezelig gedrag zijn voorbeelden van dit. Als iemand u vraagt te stoppen met hen te contacteren, zou u moeten stoppen.

B1-5. Vermijd het provoceren van gebruikers of het proberen te starten van gevechten met anderen.

B2. Spam

Overspoel de kanalen niet met waardeloze of vervelende berichten (genaamd "spam"). Spam is verboden.

B2-1. Al het kwaadaardig materiaal is verboden. Voorbeelden: links naar oplichterij(en), virussen, phishing websites en malware. U WORDT HIER DIRECT VOOR VERBANNEN!

B2-2. Advertere is het plaatsen van een link naar een server of website met de intentie meer aandacht voor die server of website te krijgen. Adverteren is niet toegestaan.

Als u een server of website link wilt delen met iemand doe dit dan in directe berichten (DMs), zorg ervoor dat u eerst hun permissie hebt voor u dit doet. Het sturen van advertentie links zonder een anders permissie is verboden.

B2-3. Pingen (Pinging) is wanneer u @user (voorbeeld: @Dutchman) of @group (Voorbeeld: @Advanced) gebruikt om hun aandacht te krijgen. Het pingen van leden in een beledigende manier is verboden.

B2-4. Wij zijn een leer-gemeenschap, geen marktplaats. Gebruik onze server niet om te adverteren, goederen te vragen of oplichterij te accomoderen.

B3. Wij zijn een leer-gemeenschap, geen marktplaats. Gebruik onze server niet om te adverteren, goederen te vragen of oplichterij te accomoderen.

Elk kanaal heeft een doel en verschillende types gesprekken moeten gestart worden in het correcte kanaal. Een kanaal's doel zal zijn bescheven in de kanaal beschrijving. De kanaal beschrijving kan naast de naam van het kanaal worden gevonden.

B3-1. Debatten, intense discussies, horen thuis in "#discussion and politics"

B3-2. Engels moet de primaire taal zijn om te comminuceren in alle kanalen behalve degenen gelabeld "other languages". Als een gesprek grootendeels in een andere taal is moet deze naar kanaal "other languages" gaan, anders is het verboden. Andere talen in "Small rooms" spraakkanalen zijn toegestaan zolang ieder in het kanaal toestemt.

B4. PG-13 & Media

Chats zouden ten allen tijden PG-13 gehouden moeten worden. Iedereen zou zonder aandacht van anderen de chat moeten kunnen bekijken op school of werk (bijvoorbeeld).

B4-1. Materiaal tegen Discord Servicevoorwaarden in niet toegestaan. (URL naar Discord Servicevoorwaarden: https://discord.com/terms)

B4-2. Materiaal welke andere gebruikers of tragische gebeurtenissen bespot is niet toegestaan.

B4-3. Materiaal welke expliciet, walgelijk of verontrustend is is niet toegestaan.

B4-4. Het streamen van materiaal onderhevig aan auteursrecht is niet toegestaan. Dit includeerd films, series, Netflix, etc.

B5. Ontduiking

Het creëren van een secundair account om een sanctie te ontlopen is verboden. U WORDT HIERVOOR VERBANNEN!

Als u tegen een verbanning in beroep wilt gaan moet u de forums gebruiken.

B6. Shitposten

Shitposten is het starten van een onserieuze, trollende en onnodige gesprekken. Luchthartige grappen en discussies zijn nu en dan prima maar dit moet niet het enige zijn wat u op de server doet. Shitposten is verboden.

B7. Debat etiquette

Een debat is wanneer u een argument presenteert en een ander bekritiseert dat argument, zo ga u heen en weer. Als u van plan bent over een onderwerp te debatteren, zijn hieronder de vereisten:

B7-1. Het debat moet plaatsvinden in het "#politics-and-discussion" kanaal. Debatten zijn niet toegestaan in andere kanalen, zoals "#hangout"

B7-2. Debatterenden zullen anderen niet uitschelden, beledigen of respectloos behandelen. Val het idee aan, niet het persoon.

B7-3. Hij wie beweert moet bewijzen. Debatterenden moeten beweringen presenteren welke ze kunnen onderbouwen met bewijzen.

B7-4. Als een moderator u vraagt te stoppen met het debat, moet u stoppen.

Sectie C | Leren

C1. Het beantwoorden van vragen

Het herhaaldelijk geven van een fout antwoord op vragen in het "#english-questions" kanaal is verboden. Als u niet zeker bent over het antwoord id het beter om stil te blijven.

C2. Voordoen als een moedertaalspreker (van de Engelse taal)

Doe u niet voor al een moetertaalspreker van de Engelse taal. De officiële server definitie van "moedertaalspreker" kan hieronder worden gevonden:

Moedertaalspreker - een persoon wie de taal van de plaats waar hij of zij is opgevoed heeft geleerd in hun formatieve (jonge) jaren in plaats van het geleerd te hebben als een buitelandse taal

Dit betekend dat u in een Engels-sprekende cultuur moet hebben geleefd tijdens u formatieve jaren, zodat Engels zonder probleem is geabsorbeerd door osmose, in elk aspect van het leven.

C3. Assistentie

Velen van de moedertaalsprekers en docenten in onze server zullen blij zijn om u te helpen op u reis om Engels te leren maar u moet hun assistentie niet misbruiken.

C3-1. We zullen u Engels huiswerk verbeteren en eventuele vragen over het huiswerk beantwoorden maar we maken het huiswerk niet voor u (zelfs niet voor geld!) Deze regel is ook van toepassing op vertalingen en vergelijkbare aanvragen.

C3-2. Het is het beste om de kanalen op de server te gebruiken als u hulp nodig hebt van een moedertaalspreker of een docent. We heben kanalen toegewijd aan Engels leren voor een rede, sommige moedertaalsprekers willen niet overspoeld worden met DMs waar om hulp gevraagd wordt.

Sectie D | Spraak kanalen

D1. Alle bestaande regels zijn van toepassing in spraakkanalen.

Er is geen uitzondering van de regels omdat u in een ander type kanaal zit.

D2. Verstorende geluiden

Elk soort luid, verstorend geluid door de microfoon (scheeuwen, earrape, soundboard of spelende muziek door de microfoon) is verboden.

D2-1. Stem veranderers (alles wat het geluid van u stem verandert) zijn toegestaan, als ze niet verstorend zijn. Indien een lid van het staf een gebruiker vraagt zijn/haar stem veranderaar stoppen te gebruiken, moeten ze stoppen. Doorgaan na deze is verboden.

D2-2. Als u veel achtergrondgeluid hebt is er een kans dat u de "PTT" rol krijgt (Push to talk (Klik om te praten)). Dit betekend dat u een toets moet indrukken om te praten in spraakkanalen, in plaats van kunnen praten wanneer u wilt. Leer hoe u "Push to talk" moet inschakelen hier.

Als gebruikers zeggen dat ze zich uncomfortabel voelen met wat u aan het doen bent, zou u moeten stoppen of een oplossing vinden. Het is altijd beter om conflict te vermijden in spraakkanalen voordat staf erbij wordt betrokken.

D3. Misbruiken van de muziek bots

Op de server hebben we meerdere bots welke gebruikt kunnen worden om muziek van YouTube, Soundcloud en andere websites af te spelen. Dit zijn de regels voor goede etiquette wanneer u deze functies gebruikt.

D3-1. Het gebruiken van de muziek bot om luide, verstorende (scheeuwen, earrape, klinken van hoge toon, etc.) is verboden.

D3-2. Het gebruiken van de muziek bot om expliciete inhoud af te spelen is verboden.

D3-3. Werk samen met anderen! Laat andere gebruikers de mogelijkheid hebben om naar hun eigen muziek te luisteren. Als u aanvragen voor nummers hebt gedaan voor een tijdu, vraag anderen dan of ze ook een nummer willen aanvragen.

Sectie E | Presentatie

De manier waarop u uzelf presenteert is zeer belangrijk. Het is hoe andere leden je zien en het is de eerste indruk op de gemeenschap. Elke moderator behoudt het recht om toegang tot de server te blokkeren als uw presentatie een van onderstaande regels breekt.

E1. Passende profiel foto's, status berichten, gebruikersnamen en bijnamen (Presentatie).

E1-1. Profiel foto's, status berichten, gebruikersnamen en bijnamen (hierbij gerefereerd als "Presentatie") mag geen naaktheid of ander sexueel suggestieve inhoud hebben. The English server is familie vriendelijk, dit betekend dat het streeft een veilige plaats voor alle gebruikers te zijn, jongere adolecenten geïncludeerd, hierom is naaktheid of ander sexueel suggestieve inhoud in Presentatie niet toegestaan.

E1-2. Presentatie kan geen agressieve inhoud bevatten. Presentatie moet geen type van discriminatie, gewelddadig gedrag of dipicties hiervan bevatten. Dit includeerd elk type van haatspraak, zelf-schadiging, discriminatie of geweld.

E1-3. Presentatie mag staf niet impersoneren in welke manier dan ook.

E1-4. Presentatie mag geen streams, websites, kanalen, andere discord servers of inhoud van een derde partij adverteren. Dit includeerd het hebben van een link in je gebruikersnaam/bijnaam.

E1-5. Presentatie moet onde familie-vriendelijke regels volgen, daarom als het bovenstaande inhoud bevat of inhoud welke niet familie-vriendelijk geacht kan wordern, zal worden verwijderd.

E1-6. U bent verboden om onzichtbare gebruikersnamen of verbeeldingen van oorlogs-misdadigers, terroristen of andere verdeeldheid zaaiende mensen te hebben.

E1-7. Presenteer jezelf niet als iets wat je niet bent, om anderen te foppen of om hiervan te profiteren in welke manier dan ook. Catfishen en phishing is tegen de regels.

E1-8. Vertoon geen wapens, drugs of wiet op camera of op je profiel.


Als u tot dusver bent gekomen danken wij u voor uw tijd om deze regels te lezen. Het moderatie team wilt ervoor zorgen dat iedereen een fijne ervaring op de server heeft en wij geloven dat deze regels daarbij zullen helpen.

Locked